Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jídlo ze svých oblíbených podniků dostanou až před dveře i Pardubáci. Wolt začal rozvážet i u sousedů

PR článek

Wolt před nedávnem spustil své služby v Hradci Králové, a hradečtí si tak již necelý měsíc mohou vychutnávat rozvoz ze svých oblíbených podniků přímo před dveře domu či kanceláře. Nově je služba dostupná také v Pardubicích, kam po pár dnech od spuštění v Hradci zavítala. Celkově je tak Wolt k dispozici již v osmi českých městech – kromě dvou zmíněných v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a Liberci. 

Obě východočeská města tak již mají flotilu modrých zbrojnošů, kteří brázdí ulice měst s tím nejlepším, co na místní gastro scéně najdete. Hradečtí se mohou pyšnit nejedním podnikem, kde si vyberou i ti nejnáročnější strávníci – ať už se jedná o poctivou českou kuchyni, šťavnaté burgery od Chilli Táty nebo italské speciality z Panoramico pizza pasta grill, či svěží saláty Salaterie Freší na pěší. Stejně tak v Pardubicích narazíte na vyhlášené podniky, které stojí za to navštívit.

Co v Hradci (ne)najdete?

Pardubičtí mohou v aplikaci či na stránkách Woltu vybírat z téměř 30 restaurací a podniků – od mezinárodní kuchyně po českou klasiku, či nabídku fast food řetězců. Za zkoušku stojí rodinná restaurace Caffetteria, kde vaří tradiční italské pokrmy, jako těstoviny a čerstvé mořské plody, ale i burgery, tortilly či bowly. Vyznavači české kuchyně ocení menu restaurace Záložna, irské speciality i mezinárodní kuchyni pak nabízí St. Patrick. Polední menu, ale i pokrmy pro ty nejnáročnější zákazníky nabízí restaurace U Dvou kohoutků. Ti, kdo si oblíbili jídlo z Blízkého východu a zároveň chtějí něco rychlého, si zase zaručeně vyberou z nabídky Polabiny Kebab.

Obě města spojuje nabídka vyhlášená pizzerie Pizza Panda či restaurace Tandoor, kde výtečné jehněčí a další pokrmy připravují kuchaři pocházejících přímo z Indie a Nepálu. V obou městech nechybí ani široká síť fast food řetězců jako je KFC, Burger King, McDonald’s, Bageterie Boulevard či Starbucks. Wolt tak potěší i ty nejhladovější strávníky, kteří jistě ocení, že své oblíbené jídlo budou mít na stole do 30 minut od zadání objednávky.

Pokud chcete Wolt vyzkoušet, ať už v Hradci nebo Pardubicích, můžete jako nově registrovaný zákazník využít promokód „ZKUSTEWOLT” v celkové hodnotě 150 Kč na první tři objednávky (3x50 Kč na každou objednávku).
 

Ohodnoť článek

Štítky Wolt, Pardubice, Hradec Králové, rozvoz jídla, aplikace, restaurace, Praha, Brno, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jídlo ze svých oblíbených podniků dostanou až před dveře i Pardubáci. Wolt začal rozvážet i u sousedů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.