Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Takhle jste pohádku o Sněhurce ještě neviděli. Vyhrajte si vstupenky do Divadla Drak.

PR článek

Hradecká Drbna Vám přináší druhou soutěž o vstupenky do Divadla Drak v Hradci Králové. Tenkrát jde o inscenaci, kterou divadlo uvede na hlavní scéně v sobotu 20. června – Jak si hrají tatínkové. V ní pět otců vypráví a hraje pohádku o Sněhurce pomocí všeho, co lze najít v dobře zařízené kutilské dílně.

„Jednoho dne do dílny přinesou v krabici panenku. Má problém… Neprozradíme vám jaký, abyste nepřišli o překvapení,“ píše divadlo o své hře na webu. Místo toho, aby se pětice tatínků pustila do oprav, začnou si s ní hrát. A tady začíná celý příběh v jejich podání.

K vyprávění své verze pohádky používají prakticky vše, co jim přijde pod ruku. V jednu chvíli se tak ve vyprávění objeví i drak. Děj se dokonce dostane i do takové chvíle, kdy je Sněhurka svázaná prodlužovacím kabelem.

„A samozřejmě, když pohádku vypráví pět otců, kteří takovou činnost zažívají poprvé, neobejde se to bez legrace. Prostě tátové vyprávějí pohádku,“ dodává divadlo. V tomto případě však z děje nelze prozradit víc. Divák by mohl přijít o moment překvapení.

Divadlo se vrací ke klasickému provozu

Divadlo Drak otevřelo po téměř tříměsíční pauze. Poprvé promítalo 2. června pohádku O zlaté rybce. „Všechna červnová představení Draku jsou volně v prodeji a vstupenky si mohou zájemci zakoupit již nyní v předprodeji on-line na portálu hkpoint.cz. Část vstupenek jsme také nabídli jako poděkování složkám IZS,“ uvedl ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský.

Vyhrajte dvě vstupenky na pohádku o Sněhurce do Divadla Drak v Hradci Králové

Stačí jen do čtvrtka 18. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce následující den kontaktujeme emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Kolik tatínků vypráví pohádku o Sněhurce?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto Divadlo Drak Hradec Králové

Štítky soutěž, divadlo, Drak, Hradec Králové, Sněhurka, pohádka, vstupenka, Divadlo Drak, Tomáš Jarkovský, dílna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Takhle jste pohádku o Sněhurce ještě neviděli. Vyhrajte si vstupenky do Divadla Drak.  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.