Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Divadlo Drak v Hradci Králové opět hraje. Jako první uvede pohádku O zlaté rybce

Po téměř tříměsíční pauze se opět otevírá Divadlo Drak v Hradci Králové. Poprvé bude opět hrát 2. června. V jeho programu nyní diváci najdou především odpolední představení pro malé diváky. Tento program pak reprízy drakovských inscenací.

„Všechna červnová představení Draku jsou volně v prodeji a vstupenky si mohou zájemci zakoupit již nyní v předprodeji on-line na portálu hkpoint.cz. Část vstupenek jsme také nabídli jako poděkování složkám IZS,“ uvedl ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský.

V červnu si v Draku přijdou na své jak malí návštěvníci, tak i jejich starší sourozenci a rodiče.  Jako první uvedeme v úterý 2. června od 17.00 hodin výtvarně poetickou pohádku pro děti od tří let O zlaté rybce.

Pro stejnou věkovou skupinu je určená i hudebně pohybová inscenace A na noze pevnina, která je na programu 11. června v 10.00 hodin. Diváci nepřijdou v sobotu 13. 6. od 18.00 hodin ani o podvečerní reprízu oblíbeného Posledního triku Georgese Mélièse, cenami ověnčeného Bílého tesáka, naplánovaného na pátek 18. 6. od 19.00 hodin, nebo inscenaci Jak si hrají tatínkové v režii Josefa Krofty v sobotu 20. 6. od 18.00 hodin, která je v současnosti nejstarším titulem na repertoáru Divadla Drak.

Jako poslední se na červnovém programu objeví 23. 6. od 17.00 hodin jedna z novinek sezóny, autorské představení Zeď aneb jak jsem vyrůstal za železnou oponou, inspirovaná stejnojmennou knihou světově ceněného ilustrátora a autora dětských knih Petra Síse.

„Je skvělé, že můžeme v Draku po tak dlouhé odmlce znovu přivítat diváky. V současné situaci jsme ale nuceni z hygienických důvodů omezit kapacitu jednotlivých představení zhruba na třetinu, a proto jsme připraveni v případě většího diváckého zájmu aktuálně přidat do programu i další jejich reprízy. Doporučujeme tedy všem případným zájemcům sledovat jak náš web, tak sociální sítě divadla.“ doplňuje k současnému programu Tomáš Jarkovský.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Divadlo Drak Hradec Králové

Štítky Divadlo Drak, Hradec Králové, tisková zpráva, program, O zlaté rybce, pohádka, pro děti, představení, kultura, divadlo, Tomáš Jarkovský, Petr Sís, Josef Krofta, vstupenka, Bílý tesák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadlo Drak v Hradci Králové opět hraje. Jako první uvede pohádku O zlaté rybce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.