Počasí dnes17 °C, zítra16 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Farmářské trhy v Hradci slibují dobroty, sokolníky i pejsky k pomazlení

Farmářské trhy na Tylově nábřeží v Hradci Králové přivítají dneska milovníky čerstvých a lokálních potravin. Kromě nákupu nabízí pestrý doprovodný program pro rodiny s dětmi i zajímavé hosty.

Farmářské trhy na Tylově nábřeží v Hradci Králové nabídnou další příležitost pro milovníky čerstvých a lokálních potravin již v sobotu 19. října. Návštěvníci se mohou těšit na pestrý výběr čerstvého ovoce, zeleniny, masných a mléčných výrobků, ale i na různé další farmářské produkty. Trhy budou probíhat od 8 do 12 hodin a kromě nakupování nabídnou také doprovodný program pro rodiny s dětmi, včetně dětských dílniček. Zajímavým zpestřením bude přítomnost hostů z útulku pro pejsky, kteří přijdou představit své svěřence.

Farmářské trhy na Tylově nábřeží se konají každé dva týdny, a tak další akce proběhne 2. listopadu. Tentokrát návštěvníky čeká speciální host, a to sokolníci, kteří předvedou své dovednosti s dravými ptáky. Trhy v Hradci Králové jsou oblíbenou příležitostí k nákupu čerstvých potravin od místních výrobců a zároveň příjemným způsobem, jak strávit dopoledne s rodinou.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem města Hradec Králové

Štítky trhy, farmář, nábřeží, Hradec Králové, potraviny, útulek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Farmářské trhy v Hradci slibují dobroty, sokolníky i pejsky k pomazlení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.