Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Vstupenky na festival Čekání na Václava mizí, nejvíc láká představení Divadla Járy Cimrmana

Diváci skupují vstupenky na divadelní festival Čekání na Václava, a to nejen v kamenném předprodeji, ale také přes online systém. Během prvních dvou hodin od otevření bylo prodáno nebo rezervováno několik tisíc vstupenek.

Největší zájem byl o vstupenky na představení Divadla Járy Cimrmana Hospoda Na mýtince. Diváky také láká představení Brácha Divadla Ungelt, Návštěva na zabití Divadla Kalich a Berlín Berlín Divadla Bez zábradlí.

Některá představení už mohou být oficiálně vyprodána, podle vedení divadla je ale šance, že se během následujících několika dní uvolní místa po nevyzvednutých internetových rezervacích. "Pro zvýšení komfortu také divadlo nabízí funkci Hlídací pes, která je k dispozici v detailu každého představení a diváky automaticky informuje e-mailem o uvolnění míst ve zvolené cenové kategorii," uvedl v tiskové zprávě mluvčí Klicperova divadla Martin Sedláček. 

Festival Čekání na Václava tradičně zahajuje divadelní sezónu Klicperova divadla a nabízí divákům v Hradci Králové to nejlepší z české divadelní scény. Letos se diváci mohou těšit na 13 divadelních představení, 2 scénická čtení a 2 koncerty, které se uskuteční na Hlavní scéně i ve Studiu Beseda.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Čekání na Václava, festival, divadlo, Klicperovo, kultura, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupenky na festival Čekání na Václava mizí, nejvíc láká představení Divadla Járy Cimrmana  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.