Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradecké aquacentrum chystá relaxační večer, bude tu barmanská show i masáže

Pokud potřebujete teď na podzim dobít energii, můžete tak učinit v hradeckém aquacentru. na začátku listopadu tady proběhne relaxační večer, který slibuje i barmanskou show.

V hradeckém aquacentru proběhne 4. listopadu netradičně relaxační večer. Program začne o půl deváté večer a skončí ve dvacet tři hodin. Vstupenky je možné zakoupit na místě a také v předprodeji na recepci městských lázní nebo na pokladně plaveckého bazénu na Eliščině nábřeží.

Barmanská show s efekty UV lamp a speciálně upravených zářících lahví a shakerů je jedinečné vystoupení plné dovedností, vzrušení a zábavy. Po celý večer bude navíc návštěvníkům k dispozici mobilní bar s širokou nabídkou koktejlů k zakoupení.

"Zpestření večera přinese i nabídka thajského masážního salónu Thai Touch, kde budou profesionální masérky dopřávat zájemcům krátké ochutnávky masáží. Atmosféru dokreslí relaxační hudba, svíčky a celý prostor bude ozářen barevným osvětlením. Jídlo a pití bude možné zakoupit v baru u vody," uvedla v tiskové zprávě mluvčí města Kateřina Rohlíčková.

Samozřejmostí relaxačních večerů je i vstup zdarma do Sauna & Spa zóny aquacentra, kde se kromě finské sauny nachází i ledová studna a venkovní atrium. V odpočinkové místnosti zurčí barevný vodopád na skle a k dispozici je i občerstvení přímo ve SPA zóně.

Tento tematický večer je určen pro osoby starší 15 let. Vstup je 160 korun pro všechny druhy platby bez jakýchkoliv doplatků. 

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky masáž, finská sauna, aquacentrum, Hradec Králové, relax, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké aquacentrum chystá relaxační večer, bude tu barmanská show i masáže  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.