Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Příští rok vystoupí v Hradci Králové Ed Sheeran

Britský zpěvák Ed Sheeran, který je považovaný za jednu z nejvýraznějších osobností současné popové hudební scény, vystoupí 27. července 2024 v Hradci Králové. Učiní tak v rámci své světové Mathematics Tour. Koncert odehraje v Parku 360 na hradeckém letišti ve Věkoších, kde se každoročně koná festival Rock for People, oznámila dnes spolupořádající agentura Ameba Production podnikatele Michala Thomese.

Naposledy Sheeran vystoupil v České republice v roce 2019 na letišti v pražských Letňanech. Jeho dva koncerty přilákaly do Prahy celkem 150.000 diváků.

"Že si Ed Sheeran pro svou show v České republice vybral Park 360, kde je domovem i náš festival Rock for People, je pro nás obrovská čest a přelomový milník. Je to pro nás důkaz, že se opravdu každým rokem posouváme a náš areál může konkurovat velkým světovým arénám," uvedl Thomes. Koncert Eda Sheerana zařadila Ameba Production pod hlavičku své koncertní série Rock for People Concerts.

Prodej vstupenek na hradecký koncert začne 26. října na sítích GoOut a Ticketportal. Součástí vstupenky bude i tematická fan zóna, která bude v blízkosti koncertu. Od dopoledne v ní bude hudební i nehudební program. V areálu bude zajištěné kempování a parkování.

Dvaatřicetiletý zpěvák, skladatel a textař získal několik cen Grammy, Brit Award a dalších prestižních cen. Jeho hity jako Shape Of You, Thinking Out Loud nebo Perfect mají na YouTube dohromady 13,2 miliardy zhlédnutí. Na konci roku 2017 obdržel Sheeran Řád britského impéria za své aktivity v oblasti hudby a charity.

Letos vydal Ed Sheeran dvě alba, v květnu vyšlo album Subtract a v září album Autumn Variations. V současné době je Ed Sheeran ve světovém žebříčku Spotify šestý nejposlouchanější umělec.

Hodnocení článku je 28 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ČR, Británie, pop, hudba, Sheeran, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští rok vystoupí v Hradci Králové Ed Sheeran  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.