Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Při čelním střetu dvou osobních aut v Náchodě se zranilo sedm lidí

K vážné dopravní nehodě dvou osobních aut došlo včera večer po sedmé hodině v ulici Broumovská v Náchodě. Osmnáctiletý řidič BMW na mokré silnici nepřizpůsobil rychlost jízdy, v zatáčce dostal smyk a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s jiným vozem. Zraněno bylo celkem sedm lidí.

Dechová zkouška, kterou u obou řidičů policisté provedli, byla s negativním výsledkem. „U pětadvacetileté řidičky vozidla Volkswagen policisté na místě provedli orientační test na jiné návykové látky také s negativním výsledkem. U řidiče automobilu BMW test na přítomnost jiných návykových látek, spojeným s odběrem krve a moči, policisté vyžádali,“ řekla policejní mluvčí Eliška Majerová.

Jeden muž utrpěl vícečetná poranění trupu a nohou. Záchranáři ošetřili celkem sedm lidí, čtyři z nich museli hasiči z vozů vyprostit. Zranění byli následně převezeni do nemocnic. „Dva skončili na traumacentru v Hradci Králové, vedle vážně zraněného muže i žena se středně těžkým zraněním,“ řekl mluvčí záchranářů Ivo Novák.

Škoda byla předběžně vyčíslena na 150 tisíc korun. Technická závada, jako příčina dopravní nehody na místě zjištěna nebyla. Nehoda je v šetření náchodských policistů.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Náchod, BMW, Volkswagen, Ivo Novák, automobil, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu dvou osobních aut v Náchodě se zranilo sedm lidí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.