Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič bavoráku nezvládl řízení na mokré silnici, auto otočil na střechu

O tom, jak nebezpečná je nepřiměřená rychlost v kombinaci s mokrou silnicí, se ve středu 31. července osobně přesvědčil pětatřicetiletý řidič BMW Z 3. Muž neodhadl na mokré silnici rychlost a vylétl se svým autem mimo vozovku.

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce po sedmnácté hodině. Muž jel po silnici I. třídy číslo 16 ve směru od Nové Paky na Horka u Staré Paky a v obci Vidochov se v prudké pravotočivé zatáčce zřejmě kvůli vysoké rychlosti na mokré silnici dostal do smyku.

Situaci pak už nezvládl kontrolovat a narazil do svodidel. Od nich se odrazil do protisměru a s autem vylétl do příkopu, kde se přetočil na střechu.

„Při dopravní nehodě utrpěl řidič lehké zranění. Ke zranění jiných osob nedošlo," uvedl policejní mluvčí Aleš Brendl. Alkohol policisté na místě dechovou zkouškou vyloučili. „Celková škoda v tomto případě je předběžně stanovena na částku 110 tisíc korun," uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto PČR

Štítky Nová Paka, Stará Paka, nehoda, BMW, silnice, Vidochov

Řidič bavoráku nezvládl řízení na mokré silnici, auto otočil na střechu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.