Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SJÍZDNOST: Na Hradecku nasněžilo, silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností

Silnice v Královéhradeckém kraji jsou po nočním sněžení sjízdné se zvýšenou opatrností. Hlavní silniční tahy a dálnice byly ráno mokré, ve vyšších polohách Náchodska, Trutnovska a Rychnovska byl na silnicích první třídy místy rozbředlý sníh. Na vedlejších komunikacích v Krkonoších, Orlických horách a výše položených oblastech Jičínska ležela ujetá vrstva sněhu, místy zledovatělá, krytá posypem, a to zvláště v lesních úsecích. Vyplynulo to z ranního hlášení Ředitelství silnic a dálnic.

Ráno bylo v Královéhradeckém kraji většinou zataženo, místy sněhové přeháňky a teploty od minus tří do plus jednoho stupně Celsia.

Podle předpovědi meteorologů by dnes mělo být zataženo až oblačno, ojediněle mlhy, postupně od západu ubývání oblačnosti, odpoledne na polojasno až jasno. Večer se má od západu opět zatahovat. Nejvyšší denní teploty budou od plus tří do plus šesti stupňů Celsia, v 1000 metrech na horách bude kolem nuly. Zatímco v nížinách by měl vát vítr mírný, na hřebenech Krkonoš by mohl dosahovat v nárazech přes 70 kilometrů v hodině.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, silnice, sjízdnost, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Ředitelství silnic a dálnic, okres Trutnov, okres Náchod, okres Rychnov nad Kněžnou, okres Jičín, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Na Hradecku nasněžilo, silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.