Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Sedačka "uletěla" z přívěsu do protisměru, oprava nabourané Škody Kodiaq vyjde na čtvrt milionu

, aktualizováno 16. ledna 2019, 13:50

Kuriózní nehodu řešili včera v poledne policisté z hradeckého dopravního inspektorátu. Mezi odbočkou na Olešnici a nájezdem na dálnici D11 "vyletěla" z přívěsu osobního auta přepravovaná sedačka, se kterou se následně střetla Škoda Kodiaq.

„Viníkem nehody je třiapadesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia, který jel směrem na Chlumec nad Cidlinou. Muž před jízdou nedostatečně uchytil na přívěs zakoupenou sedačku, která se během jízdy uvolnila a odlétla do protisměrné části silnice, kde do ní narazilo osobní auto značky Škoda Kodiaq,“ popsala nehodu mluvčí policie Iva Kormošová.

Kodiaq zůstal po nehodě značně poškozen, škoda byla odhadnuta na 250 tisíc korun. Na sedačce na "pouhých" 12 tisíc. Nehoda se obešla bez zranění.

„Oba řidiče policisté podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem a za způsobenou nehodu řidiči Octavie uložili pokutu ve výši 1000 korun,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Škoda Kodiaq, přívěs, havárie, Dálnice D11, Škoda Octavia, Chlumec nad Cidlinou

Sedačka "uletěla" z přívěsu do protisměru, oprava nabourané Škody Kodiaq vyjde na čtvrt milionu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.