Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Seniorka nedala přednost na křižovatce, nabourala dvě auta

Nepříjemnou nehodu museli v pátek řešit policisté u obce Káranice. Řidička zde na křižovatce nedala přednost, a narazila do po hlavní silnici jedoucí Fabie. Srážka ji odhodila na stojící dodávku.

Nehodu tří aut způsobila sedmašedesátiletá řidička v pátek krátce po poledni. Seniorka přijížděla po vedlejší silnici od obce Káranice. Se svým Volkswagenem Golf nedala přednost na křižovatce silnic první a třetí třídy. Ignorovala stopku, a vjela do dráhy Škodě Fabii s přívěsem jedoucí od Hradce Králové.

Fabii náraz odhodil do příkopu v protisměru, kde narazila do dopravní značky. Auto seniorky srážka odhodila na stojící dodávku, která přijela od obce Kosičky a dávala přednost autům na hlavní silnici.

Při nehodě nedošlo k žádnému zranění, nikdo z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Volkswagen Golf nepozorné seniorky měl více než půl roku propadlý technický průkaz. Policisté u obou osobních aut zabavili osvědčení o registraci. Celková škoda byla odhadnuta na 190 tisíc korun. Postarší řidičce uložili na místě pokutu.

Foto Policie ČR

Štítky seniorka, nehoda tří aut, přednost, technický průkaz, Škoda Fabia, Káranice, Volkswagen Golf, Hradec Králové, Kosičky

Seniorka nedala přednost na křižovatce, nabourala dvě auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.