Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Z Hradce Králové se do Chlumce nad Cidlinou vlakem cestující nesvezou

Na železnici přibyla další výluka, která se týká cestujících v Královéhradeckém kraji. Ode dneška nejedou vlaky z Hradce Králové přes Chlumec nad Cidlinou do Velkého Oseku.

Z důvodu stavební činnosti na trati bude ode dneška do páteční půlnoci přerušen provoz vlaků na trati č. 020 v úseku Hradec Králové hl. n. – Chlumec nad Cidlinou – Velký Osek. Po dobu výluky budou všechny vlaky Českých drah nahrazeny autobusy, které pojedou podle platného jízdního řádu.

Po dobu výluky jsou zavedeny linky náhradní autobusového dopravy a je potřeba si pořádně prostudovat výlukový jízdní řád. Náhradní zastávky jsou například v Kolíně před staniční budovou na autobusové zastávce, konkrétně na stanovišti číslo devět. V Hradci Králové je zastávka před staniční budovou na zastávce MHD. V případě odjezdů je to stanoviště F, v případě příjezdi I a J.

Z důvodu výluky mohou vlaky Českých drah navýšit zpoždění o 5 až 10 minut. Cestující mohou do Prahy využít i náhradní vlakové spojení přes Pardubice hl. n. bez doplatku jízdného. Detaily o výluce jsou k dispozici na webu ČD, v dotčených stanicích a také v mobilní aplikaci Můj vlak. 

Ohodnoť článek

Foto České dráhy

Štítky Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou, autobusová zastávka, Velký Osek, České dráhy, Kolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Hradce Králové se do Chlumce nad Cidlinou vlakem cestující nesvezou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.