Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Semínově Lhotě na Jičínsku smetl vlak osobní auto. Osádka skončila v péči záchranářů

Osobní auto se dvěma lidmi srazil dnes dopoledne vlak na přejezdu v Semínově Lhotě na Jičínsku. K nehodě došlo na trati z Turnova do Hradce Králové v úseku mezi Libuní a Rovenskem pod Troskami. Provoz je v úseku přerušen a je zavedena náhradní autobusová doprava. Posádku z osobního vozu si převzali záchranáři. Ve vlaku se nikomu nic nestalo.

Nehoda se stala krátce před desátou hodinou dopolední.  Na přejezdu v Semínově Lhotě na Jičínsku, která je části obce Újezd pod Troskami, smetl vlak osobní auto, jenž skončilo v poli. Hasiči z něj vyprostili jednoho člověka, dál byl v péči záchranářů. Stejně tak si záchranáři převzali i druhou osobu z vozu, kterou hasiči vyprošťovat nemuseli. 

„Ve vlaku byl strojvedoucí a čtyři lidé, nikdo nebyl zraněn,“ je uvedeno na Twitteru hasičů. Místo si následně převzala Správa železnic.

Vlaky v úseku mezi Libuní a Rovenskem pod Troskami nepojedou přibližně ještě hodinu. Nahrázovány jsou autobusy.

Pasažér v Mercedesu nepřežil na Jičínsku srážku s vlakem

Na železničním přejezdu u Chomutic na Jičínsku se srazila dodávka s osobním spěšným vlakem, dvaasedmdesátiletý řidič auta srážku nepřežil. Jeho zraněného spolujezdce záchranáři přepravili vrtulníkem do nemocnice.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky automobil, Rovensko pod Troskami, Hradec Králové, okres Jičín, Turnov, Újezd pod Troskami, Správa železniční dopravní cesty, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Semínově Lhotě na Jičínsku smetl vlak osobní auto. Osádka skončila v péči záchranářů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.