Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dvě dopravní nehody během pěti minut. V Hradci se včera odpoledne bouralo

, aktualizováno 28. srpna 2018, 10:24

V rozmezí pouhých pěti minut musely včera odpoledne složky IZS řešit dvě nehody v Hradci Králové. V prvním případě se jednalo o havárii motocyklu, účastníky druhé nehody byly dva nákladní automobily a jeden osobní.

V 16:54 vyjížděli hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská na křižovatku komunikace I/33 a odbočky na Předměřice nad Labem. 

„Havaroval zde motocykl, přičemž došlo ke zranění jedné osoby. Hasiči místo události zajistili, zraněného motorkáře si převzali do péče záchranáři a místo bylo předáno policistům,“ řekla mluvčí hasičů Martina Götzová.

O pět minut později, v 16:59 zasahovali profesionální hasiči z centrální stanice a policisté u dopravní nehody osobního vozidla a dvou nákladních automobilů v ulici Bohuslava Martinů.

 „Řidička osobního vozidla Škoda Felicie vyjížděla z vedlejší ulice Bohuslava Martinů na hlavní Antonína Dvořáka a pravděpodobně nedala přednost jedoucímu nákladnímu vozidlu značky Renault Master, které jelo v levém jízdním pruhu, narazila do něho,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Po střetu Renault vyjel vpravo, kde narazil do stojícího nákladního vozidla s návěsem a převrátil se na bok. Přesná příčina nehody je předmětem šetření dopravních policistů.

„Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby. Jeden z nákladních vozů se při nehodě převrátil na bok, hasiči však nikoho z posádky vyprošťovat nemuseli. Místo události zajistili a po zadokumentování otočila jednotka automobil zpět na kola. Na závěr se hasiči postarali o úklid vozovky,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky havárie, Hradec Králové, nákladní automobil, Bohuslav Martinů, Antonín Dvořák, Renault, Předměřice nad Labem, Škoda Felicia, Renault Master

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě dopravní nehody během pěti minut. V Hradci se včera odpoledne bouralo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.