Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Rychnově se srazil vlak s kamionem, nehoda zablokovala trať i silnici

Srážka nákladního vlaku a nákladního auta dnes ráno zablokovala silnici z Rychnova nad Kněžnou na Dobrušku a k průmyslové zóně Kvasiny - Solnice. Nehoda zastavila také vlaky na trati Rychnov nad Kněžnou - Solnice. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, odstraňování jejích následků potrvá odhadem do 12 hodin.

Nákladní auto vezoucí skříně se s vlakem srazilo na železničním přejezdu v rychnovské Jiráskově ulici kolem třetí hodiny ranní. Poškozené je podle mluvčí nástupiště u blízké vlakové zastávky, vlak se nemůže rozjet. „Na místo míří vyprošťovací vlak z České Třebové," řekla  policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Také podle internetových stránek Českých drah bude železniční doprava zastavená zhruba do 12 hodin, dopravce zatím zrušil dva osobní vlaky. Náhradní autobusovou dopravu nechystá.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, železnice, Rychnov nad Kněžnou, Dobruška, Kvasiny, Solnice, silnice, České dráhy, Česká Třebová, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Rychnově se srazil vlak s kamionem, nehoda zablokovala trať i silnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.