Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

První meta splněna. Na vznik nové investigativní internetové televize se zatím vybralo přes 700 tisíc korun

Tvůrcům investigativního pořadu Černota nebo podcastu U Kulatého stolu se podařilo překonat první metu v rámci crowdfundingové kampaně na vznik nové internetové televize s názvem Vize. Za prvních devět dní projekt podpořilo přes 600 lidí a podařilo se vybrat více než 700 tisíc korun. Kampaň a HitHitu pokračuje. Přispět můžete ještě během nadcházejících dvou týdnů.

Každý, komu nejsou lhostejná témata, které ovlivňují naše životy v České republice, a rád by projekt a vizi tvůrců podpořil, může tak učinit zakoupením jedné nebo více odměn na portálu Hithit.com. Na výběr je toho opravdu spousta – od osobního telefonického poděkování, přes vstupenky na unikátní přednášky, speciální prohlídku pražského podsvětí, originální trika a mikiny, až po možnost natáčení s tvůrci, nebo možnost stát se partnerem videí.

Pouhé dvě hodiny po spuštění kampaně chcivizi.cz bylo vybráno již přes čtvrt milionu korun a jednou z prvních zakoupených odměn bylo i generální partnerství.

„Určitě jsme nečekali tak rychlý start a také to, že se během prvních dvou hodin prodá generální partnerství. Pokud vše půjde podle plánu, první díly bychom rádi publikovali začátkem příštího roku,“ říká jeden z autorů kampaně Martin Klesnil.

Za devět dní se podařilo překonat první cíl, kterým bylo vybrat 700 tisíc korun. Za tuto částku autoři slibují dokončení rozpracovaných reportáží a dokumentů, které poté budou volně ke zhlédnutí. Jedná se o pokračování investigativní série o drogových dealerech v centru Prahy, investigativní reportáž o množírnách na česko-německých hranicích, vícedílnou dokumentární sérii o romských osadách na Slovensku, dokument o týmu vyšetřujícím paranormální jevy, reportáž o vlastenectví a skupinách domobrany v České republice. Autoři kampaně, Martin Klesnil a Patrik Fiala, se dlouhodobě ve své tvorbě věnují podobným tématům.

Hlavním cílem crowdfundingu ale je vybrat ještě více, konkrétně 2,9 milionu korun, a kompletně vybudovat novou internetovou televize Vize. Za tuto sumu by si projekt mohl dovolit přibrat do týmu další členy, vznikl by profesionální web, grafika a právní zázemí. A hlavně nový obsah v podobě dalších pořadů.

Drogy i množírny zvířat. Investigativní reportéři Klesnil a Fiala spouští internetovou televizi

Vize. S tímto názvem rozjíždějí crowfundigovou kampaň na Hithitu tvůrci investigativního pořadu Černota či podcastu U Kulatého stolu Martin Klesnil a Patrik Fiala. Jen během několika desítek hodin se jim podařilo vybrat skoro 400 tisíc korun pro...

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky vize, drogy, množírny, HitHit, internetová televize, projekt, Česko, Slovensko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První meta splněna. Na vznik nové investigativní internetové televize se zatím vybralo přes 700 tisíc korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.