Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

První zápas Generali Česká Cup Hradec Králové vyhrál. Druhý hraje zítra na domácím ledě

Včera hrál Mountfield HK svůj první přípravný zápas v rámci Generali Česká Cup. Tým vyrazil do Olomouce, kde vyhrál 2:5. Druhé kolo zápasů je v plánu zítra na ledě pod Bílou věží. Kvůli vládním omezením ho uvidíme jen zlomek fanoušků.

Vstupenky se začnou doprodávat ve čtvrtek 6. srpna od 13:00.

„Na stadionu bude moci být obsazena každý druhá řada a v ní každá druhá sedačka, kapacita každého ze sektorů tak bude čtvrtinová – 250 osob, celkem v celé hale tedy 750 osob. Sektor na stání bude zcela uzavřen,“ píše klub na svém webu.

Fanoušci budou rozděleni do tří sektorů – jih, sever a západ. Do každého sektoru bude samostatný vchod a během zápasu nebude možné je pocházet. Problém může nastat u majitelů permanentek, ty na zítřejší zápas nebudou platit.

„Majitelé sezónních permanentek budou mít od pondělí 3. srpna 13:00 do středy 5. srpna 20:00 možnost stáhnout si svou vstupenku zdarma,“ upozorňuje klub.

11. srpna nás čeká východočeské derby

Divácky nejzajímavější bude třetí kolo Generali Česká Cup, to se hraje východočeské derby mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Po delší době čeká fanoušky velice vyrovnaný zápas. Včera si cenné body přivezlo i Dynamo, kdy v Brně porazilo Kometu. Oba východočeské celky mají po třech bodech a dělí se o první dvě místa v tabulce skupiny C.

Podobně jako v Hradci Králové bude i v Pardubicích zimní stadion rozdělen do sektorů, zde jich bude pět. „Přecházení mezi sektory, setkávání se s návštěvníky z jiných sektorů či příchod jiným vchodem, než má návštěvník na vstupence určeno, není možné,“ napsalo Dynamo na svém webu.

O prodeji vstupenek na východočeské derby bude klub v Pardubicích fanoušky teprve informovat.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky hokej, Mountfield HK, Hradec Králové, sport, Generali, Česká, Cup, zápas, Dynamo, Pardubice, derby, vstupenky, omezení, aréna, stadion, Mountfield Hradec Králové, Generali Česká pojišťovna, Generali Česká Cup, HC Dynamo Pardubice, HC Olomouc, vstupenka, B

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První zápas Generali Česká Cup Hradec Králové vyhrál. Druhý hraje zítra na domácím ledě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.