Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silničáři se pustí od zítřejšího dne do opravy silnice na Gočárově okruhu

Od zítřka se uzavře v Hradci Králové silnice I/31 na Gočárově okruhu v úseku od křižovatky Akademika Bedrny – Pilnáčkova po Okružní – křižovatka Tesla. Silnici bude Ředitelství silnic a dálnic opravovat. Provoz bude vždy částečně omezen. Cestující MHD čeká na lince č. 3 výluka. Opravy skončí až 23. srpna.

Řidiči budou muset kvůli uzavírce počítat s komplikacemi a objízdnými trasami. Uzavření části křižovatky v ulici Buzulucká, také změní trasu linky číslo 3. Ta bude o tomto a příštím víkendu vedena po objízdné trase. Zastávka Buzulucká bude o těchto víkendech zrušena, náhradní zastávkou bude Průmyslová škola.

„V těchto termínech bude také pro linku č. 3 přesunuta zastávka Magistrát města ve směru na Slezské předměstí do ulice Československé armády,“ je uvedeno na webu Dopravního podniku města Hradec Králové.

Stavební práce v ulici Pilnáčkova na Gočárově okruhu znemožní i zastavení na zastávce Šimkovy sady. Tato zastávka proto bude dočasně zrušena.

Týkat se to bude spojů ve směru na Terminál HD od 27. 7. do 9. 8. 2020.

Ve směru na Teslu pak ve dnech 25. – 26. 7. a dále 10. 8. – 23. 8. 2020

Ohodnoť článek

Foto mmhk.cz

Štítky silnice, I/31, Gočárův okruh, omezení, uzavírka, linky MHD, Hradec Králové, Tesla, Ředitelství silnic a dálnic, Československá armáda, Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silničáři se pustí od zítřejšího dne do opravy silnice na Gočárově okruhu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.