Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilá žena se chtěla v Hradci poprat se strážníky, nakonec skončila v poutech

Sobota byla z pohledu hradeckých městských strážníků dost výživná na opilce. K nim museli vyjet hned třikrát. U dvou mužů ukázala dechová zkouška přes 3 promile. Opilá žena chtěla se strážníky bojovat. Museli jí nasadit pouta a odvézt na záchytku.

O sobotním odpoledni se městští strážníci v Hradci Králové rozhodně nenudili. Vyjížděli ke třem alkoholem posilněným jedincům. První z nich si ustlal na schodech hotelu. Když po něm personál chtěl, aby odešel, nereagoval a jen si něco mumlal. Přivolané hlídce se, po několika pokusech, podařilo muže probudit. Dechová zkouška mu prokázala 3,36 promile alkoholu,“ říká mluvčí hradeckých městských strážníků Eva Kněžourová.

Druhý muž, který skončil na záchytce, neustále padal na chodníku před nákupním centrem. Nebylo se čemu divit. Napil se víc, než je zdrávo a nadýchal přes 3 promile. Sice nebyl zraněný, ale jelikož se o něj neměl kdo postarat, noc strávil ve zdravotnickém zařízení.

Největší potíže nadělala strážníkům namol opilá mladá žena. Své chování a jednání už neovládala. Kamarádi, se kterými popíjela si s ní nevěděli rady, a tak přivolali na pomoc městskou policii. „Žena byla nejen vulgární, ale pokoušela se i fyzicky napadnout všechny přítomné. Její přítel prohlásil, že mají společné malé dítě, ale rozhodně nechce, aby s ním šla domů. Bojí se, co by ještě vyvedla. Opilá mladá žena se nakonec pustila do potyčky i se strážníky,“ říká Kněžourová.

Vůbec ničeho se nebála a „bojovala“ ze všech sil. Nakonec jí museli strážníci spoutat a přenocovala na záchytce.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky městští strážníci, Hradec Králové, opilec záchytka, policista, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena se chtěla v Hradci poprat se strážníky, nakonec skončila v poutech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.