Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Hradci Králové zaparkujete zdarma. Placené zóny jsou dočasně zrušené

Společnost ISP, která pro Hradec Králové zařizuje parkování, dočasně zrušila placené zóny. V praxi to pro řidiče znamená, že po celém městě zaparkují zdarma. Podobné opatření v Královéhradeckém kraji zavedl i například Náchod.

Na volném parkovacím stání řidiči zaparkují bezplatně. Zrušení placených zón se ale netýká parkovacích domů. „Parkovací domy Katschnerka, RegioCentrum a Jana Gayera fungují bez změny režimu,“ píše společnost ISP na svém webu. Zde tak řidiči musí platit dle aktuálního ceníku. 

I přes zrušení placených stání, musí řidiči respektovat dopravní značení, místa pro invalidy a místa, kde je v plánu čištění vozovky. Za nerespektování těchto pravidel hrozí bloková pokuta, popřípadě odtah auta. 

Bezplatné parkování má i Náchod

Až do odvolání se nebude vybírat parkovné na parkovištích „U Bílé růže“ a v areálu bývalé Tepny. Hlavním důvodem je to, aby se řidiči zbytečně nezdržovali venku a mohli svoje povinnosti vyřešit co nejrychleji. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky parkování, Hradec Králové, ISP, zdarma, placené zóny, parkovací dům, poplatek, zrušeno, ISP Hradec Králové, a.s., Náchod, Královéhradecký kraj, Jan Gayer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové zaparkujete zdarma. Placené zóny jsou dočasně zrušené  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.