Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička pod vlivem alkoholu nabourala u Bartoušova na Jičínsku do stromu. Vyvázla bez zranění

Doslova štěstí v neštěstí, měla včera večer řidička osobního auta u Bartoušova na Jičínsku. Úplně se nevěnovala řízení, vyjela ze zatáčky a po několika metrech zastavila o strom. Nic se ji nestalo. Kvůli tomu, že nadýchala alkohol, ji zřejmě nemine pokuta a až roční zákaz řízení.

Žena jela po silnici mezi Jičíněvsí- Bartoušovem a Drahorazí. Pravděpodobně se úplně nevěnovala řízení. Podle prvotních informací ladila rádio. Nevybrala zatáčku a sjela ze silnice do příkopu. Po přibližně padesáti metrech narazila autem do stromu. Nehoda se sice obešla bez zranění, sedmadvacetiletá řidička ale nadýchala . „Dobrovolně se podrobila dechové zkoušce na alkohol, která prokázala výsledné pozitivní hodnoty 0,46 a 0,42 promile alkoholu v dechu, „ řekl policejní mluvčí Aleš Brendl.

Škoda na autě, byla vyčíslena na 50 tisíc korun. Policisté zjistili, že žena měla ještě k tomu všemu ojeté zimní pneumatiky.

„Ženě tak za její přestupkové jednání hrozí v případě prokázání viny ve správním řízení finanční postih až do výše 20 tisíc korun a zákaz řízení až na jeden rok,“ dodal Brendl

Čtete také:

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie, alkohol, dechová zkouška, nehoda, strom, okres Jičín, Jičíněves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička pod vlivem alkoholu nabourala u Bartoušova na Jičínsku do stromu. Vyvázla bez zranění  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.