Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Flošna vstupuje do desáté sezóny, otevírá 1. června

Letní koupaliště Flošna je připraveno na letošní sezónu, kterou zahájí v sobotu 1. června. Předpokládaná otevírací doba bude zatím od 9 do 19 hodin a při pěkném počasí budou bazény vyhřívány až na 26 °C. Za celodenní vstupné zaplatí dospělí v hlavní sezóně 145 korun, s čipovými hodinkami 119 korun. Celodenní vstupné pro děti, studenty a seniory bude 105 korun. V případě nepříznivého počasí bude letní koupaliště spuštěno v režimu vedlejší sezóny bez vyhřívání bazénů za jednotné vstupné 70 korun, 50 korun zaplatí majitelé čipových hodinek.

„Příprava koupaliště byla v tomto roce zahájena již v únoru. Vnitřní prostory areálu byly vymalovány, došlo k opravám venkovního dřevěného obložení a byla provedena celková oprava schodů kolem dětského bazénu,“ říká ředitelka Správy nemovitostí Hradec Králové Jaroslava Bernhardová.

Otevření koupaliště letos pozdrželo květnové chladné a deštivé počasí. V minulosti již bylo vždy ke konci května v provozu, před šesti lety dokonce zahajovalo sezónu již 26. dubna. Oblíbené ranní plavání v pracovních dnech od 6 hodin bude zahájeno až podle počasí, předpokládá se druhá polovina června.

Celodenní vstupné je stanoveno pro dospělé na 145 Kč, s čipovými hodinkami 119 Kč. Celodenní vstupné pro děti od 120 cm do 15 let, studenty do 26 let, seniory nad 62 let, držitele ZTP a ZTP/P bude 105 Kč, pro majitele čipových hodinek 79 Kč. Odpoledne od 16 hodin je cena vstupného snížena. Hodinové a dvouhodinové vstupné je určenou pouze majitelům čipových hodinek, kteří za hodinu zaplatí 49 Kč a za dvě hodiny 79 Kč. Pro děti od 120 cm do 15 let, studenty do 26 let, seniory nad 62 let, držitele ZTP a ZTP/P je hodinové vstupné 39 Kč a dvouhodinové 59 Kč. Děti do 120 cm mají vstup zdarma. Rodiny s minimálně dvěma dospělými a jedním platícím dítětem mají na vstupné 10% slevu.

Areál koupaliště nabízí padesátimetrový plavecký bazén s pěti drahami, rekreační bazén s divokou řekou a masážními lehátky, adrenalinovou skluzavku Jump, dva tobogany, které obtéká líná řeka a dětský bazén se dvěma minitobogany Kobra. Pro děti je připraven dětský koutek se zastíněním, v němž jsou nejrůznější herní prvky. K dispozici jsou i kurty na plážový volejbal nebo stůl na stolní tenis.

Tisková zpráva | Foto snhk.cz

Štítky Flošna, koupaliště, voda, léto, hodinky, bazén, Hradec Králové

Flošna vstupuje do desáté sezóny, otevírá 1. června  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.