Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

ZOO ve Dvoře Králové od zítřka ovládnou duchové, týden plný strašidel a dýní je tady

Letošní Týden duchů v Safari Parku Hradec Králové přinese bohatý program plný strašidelných prohlídek, lampionů a dýní. Začíná zítra a návštěvníci se můžou těšit i na Strašidelnou stezku plnou úkolů pro děti.

Týden duchů v Safari Parku Hradec Králové od 26. října do 3. listopadu slibuje spoustu strašidelné zábavy pro celou rodinu. Návštěvníci se mohou těšit na dýně zdobící každý kout areálu, tematické večerní prohlídky s lampiony a komentovaná setkání se zvířaty. Každý den vás čekají zážitky, které vám odhalí, jak zvířata reagují na dýně jako zábavu i pochoutku, a připraví vás na tajemství nočního života parku.

Pro ty, kteří mají rádi noční dobrodružství, jsou připraveny Strašidelné prohlídky s lampiony, které odhalí tajemství nočního života zvířat. Celý park bude ozdoben tunami dýní a netradiční oázou klidu u Rybářské bašty s možností projížděk na šlapadlech zdarma.

Hlavní vrchol Týdne duchů nastane 2. listopadu, kdy se otevře Strašidelná stezka s odměnami pro děti. Zájemci mohou také navštívit unikátní Muzeum koster, kde je vystavena slavná kostra slona a nosorožce Sudána. 

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem Safari Parku Dvůr Králové

Štítky ZOO, Dvůr Králové nad Labem, návštěvník, duchové, týden, dýně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZOO ve Dvoře Králové od zítřka ovládnou duchové, týden plný strašidel a dýní je tady  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.