Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Matku s dcerami z Hradce Králové se podařilo najít díky všímavým svědkům

Pátrání po třech osobách z Hradce Králové skončilo. Po třech týdnech se podařilo najít 46 letou ženu a její dvě dcery ve věku 14 a 15 let. Jejich zmizení nahlásil otec dívek poté, co prvního září nenastoupily do školy.

Policie v úterý podvečer našla 46letou ženu a její dvě dcery (14 a 15 let), po kterých pátrala skoro tři týdny. Díky tipům od lidí se je podařilo najít v Hradci Králové.„Odvoláváme pátrání po matce a jejích dcerách. V úterý večer se je podařilo najít díky všímavým lidem, kteří nám volali na linku 158,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.

Policie po trojici začala pátrat 26. září. To otec dostal také od ženy poslední SMS, od té doby byly telefon její i dcer nedostupný. Matka byla podezřelá z ohrožování výchovy dětí. Státní zástupce vydal souhlas s jejím zadržením. Původně policisté dostali tip, že by se mohla pohybovat na Ostravsku. Nakonec tedy byli hledaní nalezeni v Hradci Králové.

Ohodnoť článek

Foto Dominik Svoboda

Štítky PČR, dcera, žena, pátrání, Hradec Králové, SMS, otec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matku s dcerami z Hradce Králové se podařilo najít díky všímavým svědkům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.