Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Veřejnost má dneska v Hradci Králové jedinečnou šanci potkat se se Zdeněkem Svěrákem

Na Univerzitu Hradec Králové dorazí ve čtvrtek 10. října opravdová ikona české kultury Zdeněk Svěrák. Tento vynikající herec, scénárista a spisovatel, který v roce 2015 získal čestný doktorát UHK za šíření jazykové kultury, bude hlavní hvězdou letošního Knižního veletrhu.

Svěrák, známý svou tvorbou pro divadlo, film i literaturu, se v rámci veletrhu setká s fanoušky a čtenáři. " Stane se tak ve 14 hodin v aule budovy A," potvrdil Hradecké Drbně mluvčí UHK Jakub Novák. Toto setkání slibuje nezapomenutelný zážitek pro každého, kdo má rád nejen jeho knihy, ale i filmy a divadelní hry.

Knižní veletrh UHK nabídne více než jen setkání se Zdeňkem Svěrákem. Během celého dne se na univerzitě představí tři desítky vydavatelství s novinkami z knižního světa. Tématem letošního veletrhu je "Mediální gramotnost a jak čelit přesycení informacemi", což je v dnešní době plné digitálního obsahu více než aktuální. Program doplní nejen autorská čtení a diskuze, ale také bohatý doprovodný program zaměřený na důležitost kritického myšlení a správného nakládání s informacemi.

Ohodnoť článek

Foto se souhlasem UHK

Štítky UHK, Svěrák, Zdeněk, Knižní veletrh, univerzita, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veřejnost má dneska v Hradci Králové jedinečnou šanci potkat se se Zdeněkem Svěrákem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.