Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

ANKETA: Vánoční sezona v Hradci Králové zahájena. První obchod začal nabízet vánoční sortiment

109 dnů, 15,5 týdne nebo tři měsíce a šest dní. Přesně tolik dnů zbývá do letošního Štědrého dne. I přesto už v Hradci Králové lidé najdou obchod, který začal nabízet vánoční sortiment. Zájemci mohou nakoupit výzdobu, světélka, balicí papír nebo například věnce.

ANKETA: Kdy začínáte s přípravou na Vánoce?

Celkem hlasovalo816 čtenářů

Prvním obchodem, který začal nabízet vánoční zboží v Hradci Králové, je původně nizozemský mezinárodní řetězec Action. Zde jsou dlouhé regály s vánoční tematikou označené nápisem „SEZONA“.

Řetězec Action má v celé České republice sedm desítek poboček. V Královéhradeckém kraji má jen jednu, a to ta v Hradci Králové. Nachází se hned vedle Gočárova okruhu v Pilnáčkově ulici.

Hradecká Drbna kontaktovala tiskové oddělení obchodního řetězce, aby zjistila, proč vánoční sortiment nabízí s takovým předstihem. Do vydání článku však odpověď nedostala.

Vánoční strom pro Staromák může růst i v Královéhradeckém kraji

Vánoce jsou ještě poměrně daleko, i když někteří obchodníci už vyrukovali s vánočními ozdobami. Už teď ale Praha hledá v rámci soutěže Hledá se strom po smrku pro vánoční trhy na Staroměstském náměstí.

Některá města už pomalu začínají hledat své vánoční stromy. Po tom na Staroměstské náměstí už pátrá například Praha. Do hledání už se zapojila i sousední krajská metropole – Pardubice.

„Služby města Pardubic vybírají jehličnan, který by splňoval podmínky, jako jsou minimální výška 16 metrů a dostupnost pro techniku,“ řekla před časem novinářům Klára Sýkorová ze společnosti Služby města Pardubic. Návrhy je možné zasílat e-mailem nebo telefonicky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Roubíček

Štítky Hradec Králové, obchod, Česko, Královéhradecký kraj, Pardubice, Action, Staroměstské náměstí, Praha, Služby města Pardubic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Vánoční sezona v Hradci Králové zahájena. První obchod začal nabízet vánoční sortiment  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.