Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Vyhrožoval blízkým i sobě. Kvůli svému chování nakonec skončil ve vazbě

Policie v Trutnově zahájila trestní stíhání třiatřicetiletého muže obviněného ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování. Muž je podezřelý, že od poloviny srpna vyhrožoval újmou na zdraví svým nejbližším, což u poškozených vyvolalo oprávněné obavy o jejich život.

Incident eskaloval minulé úterý, kdy jeden z blízkých obviněného kontaktoval policii s obavami o jeho vlastní bezpečnost, včetně informace o možných sebevražedných úmyslech obviněného vyjádřených v SMS zprávách.

„Policisté obviněného rychle lokalizovali a předali jej k lékařskému vyšetření. Lékaři navrhli jeho léčbu, ale muž léčení odmítl a byl propuštěn na revers,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlový.

Situace vyžadovala další policejní zásah, a tak byl muž zadržen přímo v nemocnici a umístěn do policejní cely. Tímto krokem zajistili policisté, že nebude moci pokračovat v agresivním chování a vyhrožování. V sobotu 31. srpna byl podán státnímu zástupci podnět na vzetí obviněného do vazby, což trutnovský okresní soud následující den schválil.

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Heloňa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrožoval blízkým i sobě. Kvůli svému chování nakonec skončil ve vazbě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.