Počasí dnes19 °C, zítra13 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Noční vandal poškodil deset vozidel ve Dvoře Králové. Škoda skoro půl milionu

V noci z pátku na sobotu došlo k incidentu v ulici Purkyňova ve Dvoře Králové nad Labem, kde neznámý pachatel poškodil deset zaparkovaných aut. Předběžná škoda je odhadována na téměř půl milionu korun.

V rámci nočního klidu byla tichá ulice Purkyňova náhle středem nečekaného vandalského útoku. „Pachatel zde poškodil deset vozidel, přičemž na několika z nich zanechal hluboké vrypy v laku a rýhy na světlech,“ uvádí na webu policie mluvčí Karolína Macháčková. Po probuzení čekal majitele aut šok.

Policie prověřuje tento případ jako přečin poškození cizí věci a intenzivně pátrá po pachateli. V souvislosti s vyšetřováním byl zveřejněn záznam z bezpečnostní kamery, který může pomoci k identifikaci útočníka. Policisté apelují na veřejnost o spolupráci a žádají o jakékoliv informace, které by mohly vést k objasnění tohoto činu.

Osoby, které mají informace nebo jsou zachyceny na videu. „Vyzýváme je, aby kontaktovaly místní obvodní oddělení policie v Dvoře Králové nebo volaly na linku 158,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky Dvůr Králové nad Labem, policie, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Květoslava Čelišová

Vždyť je tam těch vandalů hned několik. Jakého máte na mysli? Dvorská policie, dle mého skromného názoru, vlastně ani neví, koho hledá. Je mi téměř osmdesát let a takovou chybu bych neudělala.

Čtvrtek, 5. září 2024, 20:13Odpovědět

Noční vandal poškodil deset vozidel ve Dvoře Králové. Škoda skoro půl milionu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.