Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Dvojice mužů se pokusila vloupat do služebního trezoru. Hrozí jim pět let vězení

Dva muži jsou podezřelí z pokusu o krádež statisíců z trezoru firmy na Náchodsku, poškodili přitom majetek za téměř 20 tisíc korun.

V ranních hodinách posledního květnového dne došlo k nebezpečnému incidentu v jedné z místních firem na Náchodsku. Pachatelé se vloupali do objektu, kde nejprve vyřadili z provozu kamerový systém. Během svého nelegálního průniku způsobili škody na oknu, dveřích a nábytku a odcizili platební karty a hotovost v různých měnách.

„Hlavním cílem byl trezor s významnou finanční částkou, avšak vniknout se jim nepodařilo,“ vysvětluje na webu policie mluvčí Karolína Macháčková. Případ rychle převzala policie, která díky své práci dokázala identifikovat a obvinit dva muže ve věku 39 a 40 let.

Na základě shromážděných důkazů bylo dvojici sděleno podezření z několika trestných činů, včetně krádeže a poškození cizí věci. Nyní jim hrozí až pět let za mřížemi. Vyšetřování pokračuje a oba muži čelí možnosti dlouhodobého trestu, pokud bude jejich vina prokázána.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky trezor, věznice, okres Náchod, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice mužů se pokusila vloupat do služebního trezoru. Hrozí jim pět let vězení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.