Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Julišův zákrok označil trenér Horejš za nediciplinovanost a kravinu

I v deseti se dá vyhrát. Fotbalisté Hradce Králové ve 3. kole první ligy porazili doma Mladou Boleslav 2:1, přestože hráli od 21. minuty bez vyloučeného Petra Juliše.

Hradečtí fotbalisté prohrávali po vlastním gólu Filipa Čiháka. Záhy přesnou trefou srovnal Adam Vlkanova a tři body zajistil Východočechům hlavičkou už zmiňovaný Filip Čihák. 

Trenér domácích byl po bitvě spokojený.  "Dnes to byl pro fanoušky zážitek, bláznivé utkání se šťastným koncem. Hned v první minutě vlastní gól, pak jsme ale po nádherné situaci dokázali srovnat. Věřil jsem, že nás to nakopne, ale přišel zkrat v podobě červené karty. Za tohle se červené dávají, Juliš si špatně převzal míč a pak fauloval. Byla to nedisciplinovanost, kravina, ale je to mladý kluk a spoluhráči ho nakonec z toho bahna vytáhli. Měli jsme v hlavě utkání o Evropu, ve kterém jsme šli také do deseti. Zatáhli jsme se do bloku, něco jsme si upřesnili o poločase a čekali jsme na příležitost, která přišla ze standardky. Čihák to krásně trefil. Jak špatně vstoupil do zápasu, tak to pak celé udělal, kraloval v obou vápnech. Kromě břevna jsme Boleslav nepustili do žádné velké šance, kluci to skvěle odpracovali i díky podpoře fanoušků. Věříme, že naše domácí forma bude pokračovat, podpora z tribun nás nabíjí velkou energií," uvedl na klubovém webu David Horejš.

To lavička hostí už takové nadšení pochopitelně nesdílela. "Pro nás velmi smolné. Celý zápas i úvod utkání jsme měli ve své moci, bohužel jsme nedali spoustu šancí. Před gólem na 2:1 bylo především špatně, že jsme faulovali, i když mi ten faul přišel v kontextu utkání jako malicherný. Standardku jsme odbránili špatně, což určilo ráz zápasu. Když je pak soupeř v deseti a ještě vede, je to velice komplikované. Kluci to odpracovali, celý zápas jsme byli dominantní, byť to bylo i logické, když jsme hráli o jednoho víc. Soupeř v šestnáctce výborně bránil, ale i tak jsme si vytvářeli šance, dali jsme břevno. Hledám na tom i pozitiva, sehráli jsme velmi slušný zápas, ale nemáme výsledek," řekl boleslavský trenér David Holoubek.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se souhlasem FCHK

Štítky Juliš, FCHK, 1.liga, fotbal, Hradec Králové, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Julišův zákrok označil trenér Horejš za nediciplinovanost a kravinu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.