Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

V týdnu se začne postupně oteplovat. Přeháňky se přidají jen ojediněle

Následující týden v Královéhradeckém kraji nabídne převážně proměnlivou oblačnost a teploty, které se budou postupně šplhat od 20 ke 30 stupňům Celsia. Dobrou zprávou je, že bychom se měli obejít bez vydatnějších přeháněk.

Dnešní počasí přinese oblačno, ale odpoledne se můžeme těšit na postupné vyjasňování. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 21 a 24 stupni Celsia, na horách bude chladněji, 13 až 16 stupňů,“ uvádí na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Vítr bude mírný, severozápadní až severní, o rychlosti 2 až 6 m/s.

Zítra nás čeká převážně jasná až polojasná obloha. Ráno se může objevit mlha. Noční teploty klesnou na 12 až 8 stupňů, denní teploty se vyšplhají na příjemných 22 až 26 stupňů.

Ve středu bude jasno až polojasno, ale večer od západu přijde více oblačnosti. Noční teploty se budou pohybovat mezi 15 a 11 stupni, místy až 8 stupňů. Přes den se oteplí na 26 až 30 stupňů.

Čtvrtek přinese oblačno s možností přeháněk nebo bouřek. Večer se obloha opět vyjasní. Noční teploty budou mezi 18 a 14 stupni, denní teploty dosáhnou 23 až 27 stupňů.

Víkend slibuje vyšší teploty, které mohou dosáhnout až 30 stupňů Celsia. Pátek a neděle budou oblačné, ale v sobotu nás čeká jasná obloha. Připravte se na teplé a slunečné dny, ideální pro venkovní aktivity a odpočinek.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay

Štítky stupeň Celsia, Jaroslav Tuček, Královéhradecký kraj, předpověď, léto, meteorologové, počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu se začne postupně oteplovat. Přeháňky se přidají jen ojediněle  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.