Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 4. srpna 2024  |  Svátek má Dominik
Bez reklam

Hradecký Azyl pro zvířata nabízí kromě adopce zvířat i psí hotel

Azyl pro zvířata Hradec Králové, který nedávno převzala společnost Městské lesy Hradec Králové, nabízí nejen psi a kočky k adopci, také psi na venčení a psí hotel.

O psí hotely je v létě zvýšený zájem. V Hradci Králové najdou zájemci jeden takový v areálu Azylu pro zvířata. Ubytování nabízí Azyl ve vnitřních kotcích, které jsou průchozí do kotců venkovních. Pejskové jsou denně pouštěni do zatravněného psího výběhu. je možné je vzít na procházku po okolních lesích, to samozřejmě se souhlasem páníčka. 

Každý pes je ubytován a venčen samostatně, nepřijde do styku s jinými ubytovanými psy, pokud si to majitel nebude přát např. v rámci socializace. K dispozici má čerstvou vodu a krmení dle přání majitele. Denní pobyt vyjde na tři sta korun. Při delších pobytech se skládá jistina pět tisíc korun.

Každý majítel, který by chtěl využít služeb psího hotelu, musí sebou donést očkovací průkaz, obojek, případně oblíbenou hračku psa, vodítko, oblíbené pamlsky a jídlo na celou dobu pobytu. 

Ohodnoť článek

Foto Azyl pro zvířata Hradec Králové

Štítky azyl, Hradec Králové, adopce, pes, kočka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký Azyl pro zvířata nabízí kromě adopce zvířat i psí hotel  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.