Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Hradecká Flošna láká ke koupání až do osmé hodiny večerní

Vedra nám v tomto týdnu poleví, ale i tak bude příjemně a některá koupaliště prodlužují se začátkem prázdnin otevírací dobu. Otevřeno bude ode dneška od šesti ráno do osmi večer.

Od pondělí do pátku bude otevírací doba na Flošně od 6 do 20 hodin, o víkendech a během svátků se pak brány koupaliště otevřou vždy v 9 hodin. Ráno sem chodí hlavně kondiční plavci. 

Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 72 Kč a na dvě hodiny 118 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti s výškou od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 61 Kč a na dvě hodiny 95 Kč. 

Flošna nabízí padesátimetrový plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén se dvěma minitobogány. Dále jsou zde k dispozici rychlý tobogán, ke kterému jsou k zapůjčení jednoduše i dvojduše, líná řeka či adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26 °C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn vedle kurtů nedaleko dětského hřiště s houpačkami, prolézačkami a kolotoči. Součástí areálu je i squashové centrum, které má v červnu, červenci a v srpnu výrazně nižší ceny.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SNHK

Štítky Flošna, otevírací doba, koupaliště, Hradec Králové, koupání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká Flošna láká ke koupání až do osmé hodiny večerní  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.