Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Čtvrtek 20. června 2024  |  Svátek má Květa
Bez reklam

Český tým vítězí v přípravě na Euro, v Hradci Králové zdolal Severní Makedonii

V generálce před nadcházejícím mistrovstvím Evropy v Německu čeští fotbalisté zdolali doma Severní Makedonii 2:1. Klíčové momenty utkání obstarali Patrik Schick a Antonín Barák z pokutových kopů.

Ve vyrovnaném zápase v Hradci Králové otevřel skóre po hodině hry z penalty Patrik Schick. Makedonci sice reagovali rychlým vyrovnáním díky Isniku Alimimu, ale český tým ukázal svou sílu v závěrečných chvílích. V deváté minutě nastavení Antonín Barák rozhodl o výhře Čechů z další penalty.

Tento zápas byl posledním testem před odletem do Německa, kde český národní tým začne své tažení na Euru zápasem proti Portugalsku 18. června v Lipsku. Po úspěšném startu pod vedením trenéra Ivana Haška, který převzal tým v lednu, si čeští hráči udržují stoprocentní úspěšnost v letošním roce.

Ohodnoť článek

Foto FC Hradec Králové

Štítky Mistrovství Evropy ve fotbale, FC Hradec Králové, Severní Makedonie, Patrik Schick, Antonín Barák, Německo, Portugalsko, RB Leipzig, Ivan Hašek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Český tým vítězí v přípravě na Euro, v Hradci Králové zdolal Severní Makedonii  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.