Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Čtvrtek 20. června 2024  |  Svátek má Květa
Bez reklam

Na rockový festival zamíří od středy na hradecké letiště desítky tisíc lidí

Od středy do neděle očekávejte kolem hradeckého letiště hustější provoz Začíná tady tradiční rockový festival. Podobně jako při nedávném Majálesu bude jedna z příjezdových cest od centra jednosměrná.

Okolo letiště bude od středy do soboty 12. - 15.6. na komunikacích snížena rychlost na 30 km/h. Budou dvě příjezdové trasy. Jedna bude od Předměřic n/L a druhá od centra města, která bude z části jednosměrná. Po městě i v jeho okolí budou k navádění návštěvníků umístěny směrové šipky.

Na pořádek na silnicích budou dohlížet policisté. Hlavně na příjezd a odjezd účastníků festivalu. Podílet se budou policisté z řad dopravní, pořádkové i kriminální policie. "Apelujeme na návštěvníky, kteří nemají zakoupeno parkovací místo přímo v areálu festivalu, aby s autem vůbec k letišti nezajížděli, využili odstavná parkoviště a na letiště se dopravili jiným způsobem. Podrobné informace o možnostech dopravy," uvedla na webu policejní mluvčí Iva Kormošová

Mezi letištěm a autobusovým terminálem budou zdarma pendlovat kyvadlové spoje. První jedou dopoledne po deváté hodině, poslední v osm večer.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Rock for People

Štítky Rock for People, festival, rock, doprava, policie, PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na rockový festival zamíří od středy na hradecké letiště desítky tisíc lidí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.