Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Sluneční brýle i deštníky. O víkendu nás v hradeckém kraji čeká proměnlivé počasí

Během víkendu se v Královéhradeckém kraji můžeme těšit na proměnlivé počasí. Pod zataženou nebo oblačnou oblohou nejčastěji naměříme kolem 20 stupňů Celsia. Kromě toho se určitě budou hodit deštníky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno až zataženo. „Během dne se přechodně může objevit déšť nebo přeháňky. Místy dokonce i bouřky,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 18 až 21 stupňů Celsia. V Krkonoších a Orlických horách se rtuť teploměru zastaví u plus 17 stupňů.  

První polovina víkendu nabídne jasnou nebo polojasnou oblohu. K tomu ojedinělé přeháňky a bouřky. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi 19 až 23 stupňů Celsia.  

Neděle na tom bude hodně podobně. Aktuální předpověď opět slibuje oblačno nebo zataženo a na některých místech ojedinělé přeháňky. Nejvyšší teploty se zastaví mezi 21 a 25 stupni Celsia.  

Výrazné změny by neměl přinést ani následující týden. Dlouhodobá předpověď počasí pro Královéhradecký kraj slibuje stále oblačnou nebo zataženou oblohu, přeháňky, ojedinělé bouřky a teploty pohybující se kolem 22 stupňů Celsia.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Královéhradecký kraj, deštník, stupeň Celsia, bouřka, brýle, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sluneční brýle i deštníky. O víkendu nás v hradeckém kraji čeká proměnlivé počasí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.