Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Čarodějnice nabídnou v Hradci soutěže, hororovou stezku i závodní speciály

Třicátý duben se blíží a tím i tradiční pálení čarodějnic. Na tento den se chystá i Stříbrný rybník v Hradci Králové, program v areálu kempu začne navečer. V plánu je hororová stezka, soutěže i výstava autokrosových závodních speciálů.

V areálu kempu začne program v sedmnáct hodin, oheň bude zapálen o dvě hodiny později. Program potěší malé i velké. Připraveny jsou soutěže a úkoly pro děti, průvod, výstava autokrosových závodních speciálů či noční hororová stezka. Vstup bude zdarma.

Pálení čarodějnic pořádá i Komise místní samosprávy Moravské Předměstí – východ, a to 30. dubna od 17 hodin v prostoru dětského hřiště U Lachtana. Akce začne opékáním buřtů na malém ohni a prohlídkou hasičské techniky, v 18 hodin pak vzplane vatra.

Čarodějnice se ale v Hradci konají i na dalších místech. V areálu malšovické arény se poslední dubnový den budou od 14 hodin konat Čarodějnice pod lízátky. Slet čarodějnic s hudbou, divadlem i soutěžemi bude možné navštívit 30. dubna od 13 hodin u rybníka Biřička na Novém Hradci Králové. Rodinné

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky čarodějnice, Hradec Králové, Stříbrný rybník, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čarodějnice nabídnou v Hradci soutěže, hororovou stezku i závodní speciály  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.