Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Zájemci se dneska v Hradci dostanou do útrob Městské hudební síně

Je tady každoroční akce Brány památek dokořán a tu této příležitosti se otevře i jedna z památek v Hradci Králové. Až do večerních hodin se mohou lidé přijít podívat do útrob Městské hudební síně.

Městská hudební síň se v kapli sv. Jana Nepomuckého otevře dneska ve třináct hodin a své brány zavře až v deset večer.  Návštěvníci budou mít možnost prohlédnout si tuto unikátní památku bez průvodce a prozkoumat její bohatou historii a architektonické detaily. Vstup na prohlídku je zdarma.

Městská hudební síň se nachází v historické části města v atraktivním prostředí restaurované kaple sv. Jana Nepomuckého s mistrovským nástrojem krnovských varhanářů. Je ideálním prostředím pro pořádání koncertů varhanní a komorní hudby, sborového zpěvu, ale i pro výjimečné slavnostní společenské události. Kapacita koncertního sálu je 172 - 200 míst a k dispozici je i malebné atrium a rytířský sál vhodný pro recepce a společenská setkání. Program a pronájmy sálů zajišťují pracovníci Hradecké kulturní a vzdělávací společnosti.

Ohodnoť článek

Foto Hradecká kulturní a vzdělávací společnost

Štítky Hradec Králové, kultura, památka, Městská hudební síň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zájemci se dneska v Hradci dostanou do útrob Městské hudební síně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.