Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pár si vytvořil monopol na prodej drog na Vrchlabsku. Pervitin, tráva i lysohlávky

Policie z Trutnova zadržela padesátiletého muže a jeho dvaačtyřicetiletou partnerku. Kriminalisté dvojici obvinili z vaření pervitinu, který v okolí Vrchlabí a Hostinného prodávali. Muž už byl za drogy stíhán v minulosti. Jeho partnerka zatím trestána nebyla. To se nyní změní.

„Ačkoliv byl muž v minulosti odsouzen, tak žil delší dobu spořádaně, pracoval, ale pervitin si stále dopřával. Živil se jako řidič z povolání, ale díky zálibě v pervitinu přišel o řidičský průkaz a zdroj příjmů, takže se rozhodl vydělat si peníze opět prodejem pervitinu,“ vysvětluje na webu policie mluvčí Šárka Pižlová.  

Ačkoliv žena trestána nebyla, je pravidelnou uživatelkou drog. Podle policejní zprávy má zkušenost s trávou a lysohlávkami. „Ty měla najít u svého baráku. Uvedla, že je po nich svět hned barevnější,“ řekla mluvčí.  

Při domovní prohlídce policisté našli 90 gramů pervitinu, 140 gramů zmíněných houbiček, extázi, marihuanu a také peníze, které si dvojice vydělala prodejem drog. 

Oba partneři se policii k výrobě i prodeji doznali. Zadrženi byli na Den svatého Valentýna, nyní jsou stíhaní na svobodě. V případě odsouzení jim hrozí až pět let vězení.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky drogy, tráva, metamfetamin, monopol, policie, peníze, Den svatého Valentýna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pár si vytvořil monopol na prodej drog na Vrchlabsku. Pervitin, tráva i lysohlávky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.