Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž vyhrožoval své přítelkyni a její rodině smrtí. Kvůli zranění několikrát skončila v nemocnici

Za mřížemi skončil jednatřicetiletý muž z Pardubicka, který týral svoji partnerku žijící v Hradci Králové. Muž ji několikrát ublížil natolik, že byla hospitalizovaná v nemocnici. Kromě toho vyhrožoval zabitím ji i její rodině.

„Muž svojí o šest let mladší přítelkyni fyzicky napadal od listopadu loňského roku. Způsobil ji různá vážná zranění, s kterými byla dvakrát na několik dní hospitalizovaná v nemocnici,“ uvedla na webu policejní mluvčí Iva Kormošová. Na policii se žena rozhodla jít poté, co ji začal vyhrožovat zabitím.  

Než stihla policie po muž vyhlásit pátrání, jedna z hlídek ho zastavila při silniční kontrole. Test na alkohol a drogy byl sice negativní, ale lustrací policie zjistila, že má zákaz řízení. Hlídka muže zadržela a převezla na služebnu.  

„Kriminalisté tak mohli muže bez prodlení podrobit výslechu a na základě získaných důkazů ho obvinit hned ze tří trestných činů najednou,“ dodala Kormošová. Jelikož měla policie obavu, že by mohl ve svém chování pokračovat, je stíhán vazebně. Pokud ho soud uzná vinným, hrozí mu vězení na dva až šest let.  

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky nemocnice, zranění, policie, rodina, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyhrožoval své přítelkyni a její rodině smrtí. Kvůli zranění několikrát skončila v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.