Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena v Hradci Králové sekáčkem na maso napadla svého partnera. Hrozí jí až 12 let

Pětapadesátiletá žena sekáčkem na maso v bytě panelového domu v Hradci Králové napadla a zranila o čtyři roky mladšího partnera. Byl převezen do nemocnice. Policie ženu obvinila z pokusu o těžké ublížení na zdraví, v případě prokázání viny a odsouzení jí hrozí pět až 12 let vězení, informovala dnes na webu policie. Incident se stal ve středu. Útoku předcházela hádka.

"Žena v útoku přestala až po příjezdu policistů. Muži způsobila několik sečně řezných ran, se kterými musel být převezen do nemocnice na ošetření," uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté ženu v bytě zadrželi a podrobili dechové zkoušce, v dechu měla 0,6 promile alkoholu. "Muž nadýchal o jednu desetinu více," uvedla Kormošová.

Obviněná žena byla v minulosti jednou odsouzena za těžké ublížení na zdraví a jednou za pokus o vraždu, za který dostala sedm let vězení. V červnu 2021 byla z vězení propuštěna.

Soud ji v souvislosti se středečním útokem poslal do vazby. Podle policie je obava, že by mohla v trestné činnosti pokračovat, že uprchne či se bude skrývat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ČR, kriminalita, zranění, Hradecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Hradci Králové sekáčkem na maso napadla svého partnera. Hrozí jí až 12 let  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.