Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Dvůr Králové u České pošty vybojoval rozšíření otevírací doby tamní pobočky. Fungovat bude i o víkendu

Radnice ve Dvoře Králové nad Labem vybojovala u České pošty rozšíření otevírací doby pobočky v Legionářské ulici. Zástupci pošty fungování pobočky omezili začátkem září, když zrušili víkendový provoz. Ten nyní chtělo město získat zpět. Došlo ke kompromisu a pobočka bude otevřená během soboty alespoň na hodinu a půl.

„Jsem rád, že jsme našli se zástupci České pošty kompromisní řešení, které umožní v nadcházejících měsících alespoň částečně obnovit sobotní provoz pobočky a zároveň prověří jeho potřebnost,“ uvedl v tiskové zprávě Vítězslav Šturma (ANO).  

Ke změně dojde od 1. listopadu 2023. Nově bude možné pobočku navštívit i v sobotu od 9:00 do 10:30. Ve všední dny se otevírací doba nezmění. Otevřeno bude každé všední dopoledne do 12:00 a odpoledne od 13:00. Týdně bude pošta lidem ze Dvora Králové nad Labem k dispozici 36,5 hodiny.  

Lidé mířící na poštu se mohou předem objednat on-line a tím částečně zkrátit čekací dobu na pobočce. Rezervaci termínu lze provést přes internet zdarma. Objednat se lze na nejčastější služby, jako je Czech POINT, vyzvednutí dopisů, poslání dopisů i balíků, poštovní poukázky, platba SIPO, výplata důchodů, nebo na specializované bankovní přepážky. 

Ohodnoť článek

Foto MUDK

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Česká pošta, Czech POINT, otevírací, doba, jednání, čas, víkend, sobota, otevřeno, služby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvůr Králové u České pošty vybojoval rozšíření otevírací doby tamní pobočky. Fungovat bude i o víkendu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.