Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vážná nehoda u Rozběřic zablokovala silnici mezi Hradcem a Hořicemi

Vážná dopravní nehoda dvou osobních automobilů dnes odpoledne u Rozběřic na Hradecku zhruba na tři hodiny uzavřela hlavní silniční tah I/35 mezi Hradcem Králové a Hořicemi. Při nehodě utrpěli zranění tři lidé, z nichž jeden byl v kritickém stavu transportován vrtulníkem do Fakultní nemocnice Hradec Králové. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, vyplynulo z informací záchranářů a policie. Nehoda se stala krátce před 16:00. Rozběřice jsou součástí obce Všestary.

"Došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, jedno jelo ve směru na Jičín (Hořice), druhé v opačném směru. Tři lidé utrpěli zranění. Komunikace je už zcela průjezdná," řekla v 18:45 policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Dva zraněné museli hasiči vyprostit. "Starší muž byl v kritickém stavu transportován do nemocnice vrtulníkem. Další dva s vážnějšími poraněními byli transportováni do nemocnice pozemní cestou," řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, zranění, Hradecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda u Rozběřic zablokovala silnici mezi Hradcem a Hořicemi  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.