Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rekonstrukce silnic v plném proudu, v Trutnově je na spadnutí další

Nová kanalizace, plynovod, povrch vozovky i chodníky. Ulice Na Záduší na České Čtvrti se dočká kompletní rekonstrukce. Práce jsou naplánovány od června do září.

V pondělí 5. června bude zahájena oprava ulice Na Záduší. Nejprve nastoupí Vak Trutnov, a. s., společně s plynaři Gasco, s. r. o. VaK, a. s., kompletně vymění kanalizaci v úseku od křižovatky s ulicí Blanickou po slepý konec ulice Na Záduší. Gasco, s. r. o., se chystá opravit plynovod, nejprve začne v úseku od Pragovky po Českou ulici a bude postupovat směrem k Blanické. „Nakonec se k celé akci přidá město Trutnov. My v celé délce ulice Na Záduší zadláždíme chodníky a opravíme povrch komunikace. Na nové vozovce se s námi finančně podílejí plynaři i VaK,“ říká k plánům opravy David Jelínek, vedoucí Odboru rozvoje města MěÚ Trutnov.

Radnici oprava ulice Na Záduší vyjde zhruba na dva a půl milionu korun. Hotovo by mělo být do konce září. Dopravní omezení v ulici se bude měnit s postupem prací. Rezidentům bude vjezd k místu bydliště povolen. Svoz odpadu bude také zajištěn. V termínu od 9. června do 7. července bude křižovatka ulic Na Záduší a Česká neprůjezdná. Objízdná trasa povede ul. Novodvorskou a Národní/Procházkovou.

Ohodnoť článek

Foto Město Trutnov

Štítky oprava, Trutnov, ulice, rekonstrukce, uzavírka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce silnic v plném proudu, v Trutnově je na spadnutí další  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.