Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ve Dvoře Králové nad Labem si pojistí zubařku, na její konto přistanou miliony

Ve Dvoře Králové nad Labem skončili nedávno dva zubaři, pokud by město přišlo o dalšího, byl by to pro obyvatele velký problém. Radnice se proto rozhodla finančně podpořit zdejší zubařku, aby zůstala.

Stomatologická kapacita se ve městě zhoršila ve chvíli, kdy se pro konec své činnosti rozhodli lékaři hned ve dvou ordinacích. Základní ambulantní péči ve městě v současné době provozuje sedm lékařů. „Řada občanů se tak nyní potýká s problémy při shánění nového zubaře. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli podpořit nově vznikající ordinace," uvedl v tiskové zprávě starosta města Jan Jarolím (ANO). Tento návrh prozkoumala i zřízená zdravotní komise, která zastupitelstvu doporučila uvolnění peněz schválit.  

Zastupitelstvo jednohlasně schválilo přispěvek dva a půl milionu zdejší zubařce, která za peníze vybaví ordinaci. Nakoupí přístroje, vybavení a lékařské pomůcky. "Paní doktorka se ve smlouvě zavazuje k tomu, že bude po dobu pěti let od otevření ordinace poskytovat stomatologickou péči zejména občanům Dvora Králové nad Labem a okolí," řekla Hradecké Drbně mluvčí města Miroslava Kameníková.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/luzybarua

Štítky stomatolog, zubař, Dvůr Králové nad Labem, finance, ordinace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Dvoře Králové nad Labem si pojistí zubařku, na její konto přistanou miliony  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.