Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vyfoťte zámecký kopec v Náchodě a můžete do soutěže

V Náchodě se bude soutěžit o nejlepší fotku zámeckého kopce. Město vyhlašuje fotosoutěž. Tématem soutěžní fotografie je volné zachycení zámeckého kopce nejen jako celku, ale i v detailech či nalezených zátiších.

Soutěžní fotografie musí zájemci dodat v elektronické podobě do uzávěrek jednotlivých ročních období, nejpozději pak do 28. 2. 2024. Soutěžní fotografie bude posuzovat odborná porota složená z renomovaných náchodských fotografů a zástupců města Náchoda. Nejlépe hodnocené soutěžní fotografie budou vystaveny ve veřejně přístupných prostorách.

"Soutěžní fotografie budou použity pro prezentaci města Náchoda, přihlášením snímků do soutěže poskytuje jejich autor městu Náchod právo nakládat s těmito snímky pro propagační i jiné účely. Soutěžící, jako autor, zasláním fotografií do soutěže uděluje městu Náchod nevýhradní bezplatnou licenci pro marketingové účely města Náchoda. Soutěžící zasláním fotografie potvrzuje, že je tvůrcem fotografií a k fotografiím neváznou práva třetích osob, a dále prohlašuje, že si není vědom, že by jakákoliv třetí osoba jeho práva k fotografiím zpochybňovala nebo bránila k jejich zveřejnění," uvedla v tiskové zprávě mluvčí města Nina Adlof.

Vítězové soutěže z jednotlivých ročních období, kteří se umístí na 1. místě budou odměněni poukázkou na fotografické práce v hodnotě 1.500 Kč, celkový vítěz obdrží poukázku v hodnotě 5.000 Kč na nákup fotomateriálu či foto příslušenství. 

Každý účastník může zaslat maximálně 4 fotografie. Doporučený formát je minimálně 30x40 cm a odvozeniny při zachování kratší strany. Možno zasílat fotografie černobílé i barevné. 

Ohodnoť článek

Foto Město Náchod

Štítky Náchod, kopec, soutěž, fotografování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyfoťte zámecký kopec v Náchodě a můžete do soutěže  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.