Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Novém Bydžově jezdí mladík bez papírů. Poprvé ho policie chytla už v šestnácti letech

Poprvé ho policisté za volantem chytili už v šestnácti letech. Tohohle osmnáctiletého mladíka z Nového Bydžova znají policisté velice dobře. Stále dokola jezdí bez řidičského průkazu. Za to už byl dokonce odsouzen k půlročnímu vězení. Při poslední hlídce se policistům pokusil utéct.

„Novobydžovská hlídka policistů obdržela informaci o řidiči, který jezdí po Novém Bydžově v osobním vozidle značky VW Passat a má zákaz řízení. Policisté si uvedeného vozidla všimli v ulici Na Staré Cidlině v místě garáží, kam se za ním vydali a vyzvali ho výstražnými světly k zastavení,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.  

Na konci cesty řidič zastavil, z vozu vystoupil a dal se na útěk. Zhruba po 200 metrech se rozhodl, že policistu poslechne. Zastavil se a lehl na zem. Na místě policisté provedli dechovou zkoušku, která byla negativní. Stejný výsledek ukázal i orientační test na drogy.  

„V záznamech policisté zjistili, že byl v minulosti již několikrát přistižen za volantem. Prvně, když mu bylo 16 let a naposledy na konci března letošního roku,“ uvedla Kormošová. Za to byl odsouzen na půl roku do vězení s 1,5letou podmínkou a zákazem řízení do roku 2024. 

Mladík s vyslechl podezření ze spáchání trestného činu a maření výkonu účetního rozhodnutí. Za to může na další dva roky do vězení. 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, Nový Bydžov, zákaz, řízení, doprava, video, mladík, trest, zatčení, věznice, Volkswagen Passat, Cidlina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Novém Bydžově jezdí mladík bez papírů. Poprvé ho policie chytla už v šestnácti letech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.