Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladá řidička nezvládla svůj vůz a přetočila ho na střechu. Z auta vypadla, nebyla připoutaná

Ke zvláštní dopravní nehodě došlo tento týden v obci Nepolisy u Chlumce nad Cidlinou. Teprve devatenáctiletá řidička nezvládla svou bílou Fábií a skončila na střeše v příkopu. Samotná řidička z vozu vypadla a utrpěla těžké zranění.

„Řidička jedoucí od Nepolis na Chlumec nad Cidlinou nezvládla v pravotočivé zatáčce řízení, dostala smyk, najela na krajnici a poté se její auto přetočilo několikrát přes střechu a skončilo v levém příkopu na střeše,“ popsala okolnosti nehody na webu policie Iva Kormošová. Během toho, co se auto přetáčelo navíc narazilo do protijedoucího osobního vozu stejné značky.  

Mladá řidička nebyla připoutaná, proto z vozu vypadla. Během nehody si způsobila těžké zranění, se kterým byla letecky transportována do nemocnice. Nikdo další se nezranil.  

Dechovou zkoušku bylo možné provést pouze u šestatřicetiletého řidiče druhého auta. Vyšla negativní. U mladé a zraněné řidičky byl nařízen odběr krve.  

Na auto mladé řidičky je odhadnutá škoda kolem 50 tisíc korun. Na vozu řidiče kolem 10 tisíc. „Přesná příčina nehody je předmětem dalšího šetření hradeckých dopravních policistů,“ uvedla mluvčí.  

Ohodnoť článek

Foto ZZS kraje Vysočina

Štítky nehoda, mladá, řidička, Fabia, Chlumec nad Cidlinou, Nepolisy, střecha, pás, bezpečností, doprava, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička nezvládla svůj vůz a přetočila ho na střechu. Z auta vypadla, nebyla připoutaná  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.