Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidička u Třebechovic pod Orebem srazila klokana. Střet zvíře nepřežilo

Kuriozní dopravní nehoda se stala dnes ráno na silnici první třídy u Třebechovic pod Orebem. Přímo pod kola projíždějícího osobního auta značky Hyundai vběhl klokan. Řidička už nestačila zareagovat a došlo ke srážce. Kvůli zranění muselo být zvíře utraceno.

„Vlivem střetu byl klokan odmrštěn do příkopu, kde zůstal ležet,“ popisuje nehodu mluvčí policie Iva Kormošová. Na místo nehody přijeli i pracovníci Záchranné stanice ČSOP, kteří si zraněného klokana převzali. Jeho zranění však bylo natolik vážné, že musel být utracen. Řidičce osobního vozu se nic nestalo.  

Policie se pokusila najít majitele, kterému zvíře uteklo. To se však nepovedlo. „Proto vyzýváme majitele klokana nebo případné svědky, kteří by nám majitele pomohli ustanovit, ať se přihlásí na lince 158. Nebo se dostaví přímo na dopravní inspektorát v Malšovicích,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Třebechovice pod Orebem, Hradecko, střet, kolona, zvíře, kuriózní, I/11, Hyundai, Český svaz ochránců přírody, Malšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička u Třebechovic pod Orebem srazila klokana. Střet zvíře nepřežilo  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.